قیمت نبشی

قیمت نبشی آونگان

طول: 6تحویل: کارخانهبروزرسانی: ۳۰ آبان
محصولسایزقیمتضخامتوزن
نبشی 120*120 آونگان آونگان120*12028,30031,130 تومانبدون نوسان12123 کیلوگرم
نبشی 100*100 آونگان آونگان100*10027,40030,140 تومانبدون نوسان1093 کیلوگرم

قیمت نبشی نستا

طول: 6تحویل: کارخانهبروزرسانی: ۳۰ آبان
محصولسایزقیمتضخامتوزن
نبشی 40*40 نستا نستا40*4028,15030,965 تومانبدون نوسان311 کیلوگرم
نبشی 40*40 نستا نستا40*4028,15030,965 تومانبدون نوسان2.59.5 کیلوگرم
نبشی 30*30 نستا نستا30*3028,15030,965 تومانبدون نوسان2.57 کیلوگرم
نبشی 40*40 نستا نستا40*4028,65031,515 تومانبدون نوسان29 کیلوگرم

قیمت نبشی فولاد اشتهارد

طول: 6تحویل: کارخانهبروزرسانی: ۳۰ آبان
محصولسایزقیمتضخامتوزن
نبشی 100*100 فولاد اشتهارد فولاد اشتهارد100*10027,10029,810 تومان-2501095 کیلوگرم
نبشی 100*100 فولاد اشتهارد فولاد اشتهارد100*10027,55030,305 تومان-250877 کیلوگرم

درباره‌ی نبشی

نبشی همانند تیرآهن یکی از تولیدات مهم و مقاطع فولادی پرمصرف در صنعت و ساختمان می‌باشد. در واقع نبشی نوعی پروفیل است که مقطع آن از دو ضلع عمود بر هم تشکیل شده و به دو دسته نبشی‌های پرسی و نبشی فابریک دسته‌بندی می‌شوند. همچنین نبشی‌ها از نظر ظاهری نیز به دو گروه نبشی بال مساوی و نبشی بال نامساوی تقسیم می‌شوند.

نبشی بال نامساوی

نبشی پرسی

وقتی در تولید نبشی از ورق آهنی استفاده گردد و با انجام عملیاتی بر روی این ورق‌ها انواع نبشی تولید شود به آن نبشی پرسی می‌گویند. در نبشی‌های پرستی زاویه ۹۰ درجه در نظر گرفته شده و عموماً نبشی‌های پرسی بال مساوی هستند.

نبشی فابریک

نبشی فابریک به نبشی‌ای گفته می‌شود که از ابتدا در کارخانه با انجام فرایند نورد گرم بر روی شمش‌های فولادی تولید می‌شود و مانند نبشی پرسی نیروی فشاری بر آن وارد نمی‌شود و فرایند تولید آن متفاوت است. در واقع شمش‌های فولادی پس از قرارگیری در معرض دمای بالا وارد قفسه‌های نوردی با اندازه‌های مشخص شده و پس از انجام فرآیندهای تولید در سایزهای مورد نیاز برش داده می شوند.

نبشی‌ها از نظر ظاهری نیز به دو گروه تقسیم بندی می‌شوند: نبشی بال مساوی و نبشی بال نامساوی.

  • نبشی بال مساوی: این نوع نبشی ها از نظر شکل ظاهری شبیه حرف L انگلیسی بوده و حرف L به همراه سایز بر روی محصول درج می‌شود. به عنوان نمونه نبشی بال مساوی که روی آن حرف L20 تایپ شده است به معنی آن است که اندازه این نبشی 10 میلی‌متر است.
  • نبشی بال نامساوی: نبشی‌های بال نامساوی به انواع نبشیhd گفته می‌شود که اندازه دو بال آن با همدیگر مساوی نمی‌باشند و در شرایطی که نتوان از نبشی‌های بال مساوی استفاده کرد این محصول کاربرد دارد.

    
برای اطلاع از اندازه بال‌ها در نبشی بال نامساوی می‌توانید به نوشته درج شده بر روی محصول مراجعه کنید. عبارت نوشته متشکل از دو عدد می‌باشد که در همدیگر ضرب شده‌اند به عنوان مثال L*20*20 که یعنی اندازه این نبشی بار نامساوی 20 میلی‌متر در 20 میلی‌متر می‌باشد. نبشی‌های بال نامساوی با استانداردهای متفاوتی مانند ST52, ST44 و ST37 تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

انواع نبشی براساس شرایط تولید

نبشی‌ها بر اساس مواد تشکیل دهنده خود به انواع مختلفی قابل تقسیم هستند که در زیر به آنها اشاره می‌شود:

نبشی اسپیرال: این نوع نبشی‌ها در اندازه‌های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند و جزو دسته نبشی‌های بال مساوی محسوب می شوند.

نبشی گالوانیزه: در برخی از مواقع لازم است برای جلوگیری از زنگ زدگی محصول یا افزایش مقاومت آن در برابر رطوبت و خوردگی‌های مختلف در مناطق مرطوب پوششی بر روی سطح فلزی نبشی‌ها قرار گیرد. نبشی‌های گالوانیزه بدین منظور تولید می‌شوند و دارای یک لایه روی بر روی سطح خود به منظور جلوگیری از رطوبت یا زنگ زدگی می باشند.

نبشی لقمه

نبشی لقمه

در برخی مواقع لازم است تا نبشی‌ها به صورت برش خورده و خرد شده در اندازه‌های تعیین شده مورد استفاده قرار گیرند که به اصطلاح به آن نبشی لقمه نیز گفته  می‌شود. یکی از کاربردهای نبشی لقمه در نبش کشی آسانسور می‌باشد.

نبشی‌های ضد زنگ

نبشی ضد زنگ در انواع مختلفی مانند 304 و T316  تولید و بازار عرضه می‌شوند. نبشی‌های ۳۰۴ دارای قیمت بالایی بوده و  در محل‌های استفاده می‌شود که در معرض عناصر شیمیایی مختلف است مانند آزمایشگاه‌ها یا صنایع نفتی. اما نبشی‌های ضد زنگ T316 مقاومت بالایی در برابر آب دارند و بدین منظور در سازه‌های دریایی برای جلوگیری از زنگ زدگی کاربرد دارند.

نکات مهم در خرید انواع نبشی

با توجه به موارد گفته شده ابتدا باید جنس یا نوع نبشی مورد نیاز خود را مشخص کنید سپس سایزهای مورد نیاز را تعیین کرده و ضخامت آن را در نظر بگیرید با توجه به نوع پروژه می‌تواند نبشی بال مساوی یا با نامساوی برای شما مناسب باشد

نبشی سبک

نبشی سبک نوعی پروفیل است که همانطور که از نامش پیداست وزن کمی نسبت به دیگران انواع نبشی دارد و قابلیت حمل آسان یکی از مزیت‌های آن می‌باشد. این نوع نبشی در سازه های سبک‌تر و کوچکتر کاربرد دارد و در بخش‌هایی از ساختمان که عرض دهنه کوچک‌تری دارد استفاده می شود. این نوع نبشی‌ها همچنین به دلیل حجم و وزن پایین‌تر در سازه‌های قابل حمل مانند غرفه‌ها، سازه‌های نمایشگاهی، و غیره کاربرد دارند. از دیگر مزیت‌های نبشی سبک می‌توان به نصب آسان آنها اشاره کرد.

نبشی سنگین

نبشی‌های سنگین نسبت به پروفیل‌های معمولی دارای وزن بالاتری می‌باشند و در سازه‌های حجیم‌تر نقش کلیدی را بازی می‌کنند و دارای مقاومت بالا و تحمل فشار بالاتر در برابر انواع بارهای سنگین می‌باشند. از جمله کاربردهای این نبشی‌های سنگین می‌توان به استفاده در سازه‌های فولادی بزرگ، نماسازی، پل سازی، ساخت پایه‌ها و غیر اشاره کرد. همچنین از این نبشی‌ها در ماشین آلات و تجهیزات بزرگ صنعتی، معادن، ساخت ادوات کشاورزی، پالایشگاه‌ها و غیره استفاده می‌شود.

کاربردهای انواع نبشی

نبشی از آهن آلات پرکاربرد هم در صنعت و هم در ساختمان بوده و در صنایع بزرگی مانند دریانوردی، تولید کشتی‌ها و قایق‌ها نیز کاربرد دارد. از دیگر کاربردهای نبشی می‌توان به ساخت ریل‌ها، تونل‌ها، معادن زیرزمینی، پتروشیمی‌هاؤ تاسیسات نفتی و گازی و غیره اشاره کرد.   
همچنین در نبش کشی ساختمان‌ها، وال پست‌ها، نبش کشی آسانسور، چهارچوب درب و پنجره‌ها، ساخت ستون‌ها و خرپا نیز استفاده می‌شود.

نبشی بال مساوی
نبشی بال مساوی

عوامل تاثیرگذار بر قیمت نبشی

یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت روز نبشی اطلاعات فنی، مشخصات و جنس آن می‌باشد. همانطور گفته شد نبشی‌ها در انواع مختلفی مانند نبشی گالوانیزه، ضد زنگ، لقمه و اسپیرال ساخته  می‌شوند که هر کدام قیمت متفاوتی دارند. عواملی مانند ضخامت نبشی، مساوی یا نامساوی بال‌ها، کارخانه‌های تولید کننده، نوسانات قیمت دیگر آهن آلات، قیمت دلار و دیگر عوامل بر قیمت نبشی تاثیرگذارند.   
لازم به ذکر است که تقاضا در بازار و رونق فعالیت‌های اقتصادی در صنعت و ساختمان نیز در قیمت ارائه شده توسط کارخانه‌ها تاثیرگذار است. همانطور که حجم و هزینه‌های تولید کارخانه نیز برای قیمت امروز نبشی موثر است.

قیمت نبشی ۴ (۴۰*۴۰)
پایین‌ترین قیمت نبشی ۴ برای کارخانه آریان فولاد با قیمت 27,700 تومان و وزن 15 کیلوگرم و بالاترین قیمت برای کارخانه جاوید بناب با قیمت 29,200 تومان و وزن 14 کیلوگرم می‌باشد.

قیمت نبشی ۵ (۵۰*۵۰)
پایین‌ترین قیمت نبشی ۵ برای کارخانه آریان فولاد با قیمت 27,300 تومان و وزن 24 کیلوگرم و بالاترین قیمت برای کارخانه جاوید بناب با قیمت 29,200 تومان و وزن 16 کیلوگرم می‌باشد.

قیمت نبشی ۸ (۸۰*۸۰)
پایین‌ترین قیمت نبشی ۸ برای کارخانه ناب تبریز با قیمت 26,600 تومان و وزن 47.8 کیلوگرم و بالاترین قیمت برای کارخانه ظهوریان با قیمت 28,450 تومان و وزن 62.9 کیلوگرم می‌باشد.


لازم به ذکر است که تقاضا در بازار و رونق فعالیت‌های اقتصادی در صنعت و ساختمان نیز در قیمت ارائه شده توسط کارخانه‌ها تاثیرگذار است، همانطور که حجم و هزینه‌های تولید کارخانه نیز برای قیمت امروز نبشی موثر است. شما می‌توانید برای اطلاع از آخرین قیمت‌های آهن در کشور سایت آهن ایران را دنبال کنید تا با اطلاع از قیمت‌های به روز با خیالی راحت به خرید نبشی یا دیگر محصولات بپردازید.